Queen of the kitchen

Vorige week maandag kreeg ik een leuke foodbox thuis geleverd in samenwerking met ‘15gram’. In deze foodbox zaten twee gezonde recepten (voor twee personen) die makkelijk klaar te maken zijn op korte tijd en met beperkte ingrediënten. In ruil voor deze samenwerking moest ik een live video uitzenden waarop te zien was hoe ik één van deze gerechten aan het klaarmaken was. Een hele uitdaging dus! 🙊

Voor degene die toevallig m’n live uitzending hebben gezien, bedankt om te kijken! 😅

Van zodra de samenwerking van start ging, kreeg ik een bericht via sms en mail wanneer de foodbox geleverd ging worden. Eerst en vooral ben ik enorm tevreden van de service! Op het afgesproken tijdstip werd de foodbox aan de deur geleverd. Zo handig! Bij het openen van de doos zag ik dat alle ingrediënten en producten op een overzichtelijke, propere manier geordend waren.

90B6663C-236A-4E60-B158-EE97C4FCC4C7.jpeg

Op deze manier kreeg ik een goed overzicht van alle producten die ik nodig had om dat specifieke gerecht klaar te maken.

De twee gerechten die wij mochten uitproberen waren:

1. Linguine met prei en gehakt

F02EF8F6-0E9E-4DFB-8A70-9BCB2DD109F0.jpeg

2. Pita kalkoengyros met tzatziki

3514F086-79E7-478C-8D6C-9445451045D2.jpeg

Ik geef toe dat ikzelf geen keukenprinses ben. Meestal kookt m’n man de speciale, nieuwe recepten. Ik hou het liever bij vertrouwde gerechten waarbij ik de stapjes uit m’n hoofd ken. Toch ben ik de uitdaging aangegaan om deze twee recepten klaar te maken.

Gelukkig stonden er op de achterkant van de fiches duidelijke stappen wat je allemaal moest doen. Ook de ingrediënten, allergenen en voedingswaarden kan je allemaal terug vinden op deze fiches. Heel handig dus!

E69B98BE-A555-4F56-A675-4C15983AA19B.jpeg

Het eerste recept dat ik live had klaargemaakt was ‘Linguine met prei en gehakt’ want ik ben een enorme fan van pasta! Het recept was heel eenvoudig en makkelijk om te volgen. Duidelijke uitleg en weinig bereidingstijd. Ideaal dus om in het achterhoofd te houden tijdens een drukke werkweek!

Na het bereiden, kwam het leukste gedeelte.. proeven! Mmm… ook dit onderdeel werd door beiden goedgekeurd! Het smaakte naar meer..!

419FD1DC-8D55-49BA-B141-FB39C68F393E.jpeg

Ook het tweede gerecht viel in de smaak!

Als extraatje zat er in de foodbox nog een kookboek boordevol lekkere gerechtjes die snel klaar te maken zijn met weinig ingrediënten. Uit dit boek hebben we ook al enkele receptjes uitgeprobeerd. Stuk voor stuk zijn ze heel lekker, snel klaar en je hebt weinig ingrediënten nodig. Top!

5501B613-AB5B-4BCF-ADA6-42A8DD539233.jpeg

Kortom, ik heb een zeer leuke ervaring met ‘15gram’ en ben zeker van plan om in de toekomst nog meer van deze lekkere receptjes uit te proberen. Om jullie extra te overtuigen om dit ook uit te proberen som ik graag enkele voordelen op:

– Je kiest zelf je gerechten.

– Levering aan huis op een zelfgekozen tijdstip.

– Ingrediënten, fiches met stappenplan, allergenen en voedingswaarden aanwezig.

– Snelle bereidingstijd.

– Je hoeft geen professionele kookkwaliteiten te hebben! (Kijk naar mij! 😅)

– Na een drukke werkdag moet je niet meer langsgaan bij de supermarkt om nog eten te gaan halen, dan nog naar huis om te starten… veel sneller, minder werk!

– Je krijgt gezonde, gevarieërde recepten aangeboden.

– Het is superlekker! 😋

-….

Overtuigd? Ga dan nu de uitdaging aan en maak kans op 4 weken lang een GRATIS 15gram foodbox.

Ga naar de website voor meer info!

https://foodbox.15gram.be

Veel kookplezier!

Stevniie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s