Never underestimate the power of an eyebrow

Dankzij een superleuke giveaway was ik vandaag te gast bij ‘Swanjée’. Deze prachtige zaak heeft een ruim aanbod aan verzorgingen van kop tot teen! Kapsalon, haarkliniek, schoonheidsinstituut… voor dit alles ben je op het juiste adres.

51560AD5-9201-4CBE-8AE0-D684EEDFA990.jpeg

Vandaag werd ik ontvangen door Lissa. Zij gaf me een warm ontvangst waardoor ik me onmiddellijk op m’n gemak voelde. Na het aanbrengen van een verdovende crème op m’n wenkbrauwen, een tasje koffie en een gezellige babbel.. was het tijd voor het serieuze werk!

Lissa ging namelijk mijn wenkbrauwen onder handen nemen. Ik kreeg dankzij de giveaway ‘Powderbrows’ cadeau! WAUW!

Powderbrows is permanente make-up die de wenkbrauwen de juiste vorm en kleur geven. De Powder Brows (die in de eerste dagen tot 40% lichter worden na de behandeling) behouden hun kleur tot 2,5 jaar na de behandeling. Wat een leuk cadeau is dit! 😱 Maar stiekem vond ik het ook wel heel spannend!

Lissa verwelkomde me in haar prachtig, gezellig salon. (Vooral het sterrenhemelplafond trok bij mij direct de aandacht!) Ik voelde me daar helemaal op m’n gemak! Na een goede, duidelijke uitleg wist ik perfect wat er allemaal ging gebeuren en wat ik allemaal mocht verwachten. Na het meten en tekenen van m’n wenkbrauwen kon ik al een idee krijgen van de nieuwe shape. Dan gingen we samen op zoek naar de juiste kleur. Ik mocht zelf de vorm, dikte en kleur meebepalen zodat het helemaal naar mijn zin was. Ik koos voor de meest natuurlijke versie. Het aanbrengen van de Powder Brows was heel goed te verdragen. Lissa bleef tussendoor voldoende ontsmetten, controleren, bijverdoven.. kortom, je merkte al snel dat dit haar passie is en dat ze gaat voor perfectie in haar werk.

5DB8D045-E5CE-4C0F-AB9A-D58100360D31.jpeg

C757CE68-BED1-46C4-B229-42A215B06674.jpeg

Na 1,5 uurtje waren m’n powderbrows klaar! Ik mocht eindelijk het resultaat bewonderen in de spiegel. Spannend!! Wat een knap resultaat! Ik ben enorm tevreden! Natuurlijk zagen ze nog een beetje rood (alhoewel dit zeer goed meeviel voor zo’n gevoelige huid te hebben!) en gaan ze nog wat vervagen.. maar dit is allemaal normaal!

Binnen enkele weken mag ik terug voor een touche up. Dan worden er eventuele correcties aangebracht zodat ze helemaal perfect zijn. Wat een service!

Ik ben alvast enorm tevreden van het resultaat. Ik wil Lissa dan ook enorm bedanken voor deze leuke giveaway!

B845A407-C2DC-4E2B-89DF-4FC99590CE39.jpeg

Ben jezelf ook benieuwd of dit iets voor jou is? Vraag vrijblijvend info en neem zeker eens een kijkje op hun website!

http://www.swanjee.be

 

Stevniie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s