Dreams can come true… ✨

Iedereen vindt het fijn om af en toe eens weg te dromen in hun eigen fantasiewereld. Een wereld waar alles kan en mag, kleurrijk, waar dromen uitkomen… leuk toch?

Maar wat nog leuker is.. is de fantasie omvormen tot realiteit! En dat kan! Dankzij ‘Shotsbywolf’ fotografie. Met meer dan 8 jaar ervaring ben je zeker in goede handen. Een zeer goede keuze dus om met hem samen te werken voor mijn eerste fairy shoot.

De eerste stap was om contact te maken via Facebook of Instagram. Op deze manier konden we samen het thema van de shoot, de datum en de locatie afspreken. Ik mocht dit volledig zelf bepalen. Joepie! Ik had er superveel zin in!

Voor mijn outfit, make-up en haar ging ik ten rade bij mijn schoonzus, Katja Van Cotthem. Thankgod! Zij weet echt hoe het moet en bij haar ben ik in zeer goede handen. Als je ooit op zoek bent naar iemand die je moet omtoveren tot een echt fantasiefiguur.. (Halloween, carnaval, sprookje, of dus een shoot)

SHE CAN DO IT ALL! Trust me..!

Op de dag van de shoot zelf was ik enorm zenuwachtig. Wat wil je? Een eerste keer voor de lens poseren in een bos in elfenoutfit! Hof ter Saksen was gelukkig niet zo ver rijden en een prachtige locatie om foto’s te nemen.

Daar aangekomen stond Geert me al op te wachten! Hij had zelfs de locatie al eens goed bekeken om te zien waar de mooiste foto’s genomen konden worden.

Geloof me, tijdens de eerste foto was ik zo zenuwachtig. Maar! Geert stelde me direct gerust. Hij vertelde me wat ik moest doen, hoe ik moest staan, waar ik op moest letten.. kortom, ik kreeg er steeds een beter gevoel bij en vond het echt enorm plezant! Bleek dat hij zelf ook een enorme Disney fan is. ZALIG! We zaten dus duidelijk op hetzelfde niveau.

Ondanks de regen! En de koude.. was het een enorm leuke ervaring die voor herhaling vatbaar is.

C9E912FE-AF42-41A9-BD68-79A720762C67.jpeg

Na een weekje kreeg ik mijn foto’s al te zien. Van een snelle service gesproken! Ik mocht daaruit mijn favorieten kiezen die prachtig bewerkt werden. Kortom, veel respect!

Aangezien het zo’n leuke ervaring was, wil ik dit delen met jullie.

Dus heb je ooit al eens graag model willen zijn? Je inleven in een fantasiewereld? Of gewoon een mooi portret van jezelf?

Dat kan! Neem contact op met ‘shotsbywolf’ via Facebook of instagram. Vermeld even de code ‘Stevniiebywolf’ en geniet van je kortingscode!

Have fun! En wie weet zie ik je binnenkort in fantasieland?! ✨

Stevniie.

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s