Carré all the way!

Saterday = going out

(& Sunday= knock-out)

Gisteren stonden er leuke dingen op de planning. Ik mocht logeren bij Sloefke! (Mijn bestie Jolien) want.. deze lieve meid is vorige week 30 geworden en zo’n speciale verjaardag mogen we niet zo maar voorbij laten gaan.

Dus.. een logeerpartij, gezellig etentje en de beentjes strekken!

DD10DEB5-A1A9-40AF-B1C7-44B4B98CAE26.jpeg

Eerst gingen we een lekker hapje eten in Hamme city bij ‘Het Gulden hoofd’. Zeer lekker daar en vooral vriendelijk personeel.

Daarna ons snel even klaarmaken en dan richting Carré! What else?! Carré heeft voor mij zoveel leuke herinneringen! Vorig jaar heb ik daar m’n 30ste verjaardag gevierd en in stijl de (avond) ochtend afgesloten. Toen wist ik zeker.. ik ben te oud geworden voor Carré en hier moet ik niet direct terugkomen. Tot mijn bestie natuurlijk aan de beurt was om op tram 3 te springen. Dus.. partytime at Carré! Maar wat voor eentje!

Dankzij Buzzooka werd ik als influencer gekozen om in stijl een avondje door te brengen in club Carré. Met mijn naam op de gastenlijst werden we zeer vriendelijk ontvangen, we kregen een social member kaart en een fles champagne. Woep woep!

Met deze social member card krijgen Jolien en ik een jaar lang gratis toegang tot club Carré. DANKU!

Je hoort het al.. we zullen in de toekomst dus wel nog regelmatig ons beste beentje voorzetten op de dansvloer. Wie weet kom ik je daar wel eens tegen?

Cheers!

Stevniie.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s