Red team VS Blue team 💥

Enkele maanden geleden had ik meegedaan aan een wedstrijd op Facebook. De prijs: een wedstrijdje lasershooten bij ‘Galaxy Lasergames’ in Sint-Niklaas voor 10 personen.

And guess What? Ik had gewonnen!

Een ideaal moment voor een gezellig avondje uit met de familie. Om de avond goed te starten, moesten we natuurlijk eerst wat energie opdoen. Tijd voor een hapje en drankje bij ‘t Centerken.

613D936D-8355-4DF4-9903-45F08C3C48E7.jpeg

Na het eten was het tijd voor… ACTIE! 💥

Ver wandelen moesten we niet doen. ‘Galaxy lasergames’ is namelijk te vinden in het gebouw van de Siniscoop. (Benedenverdieping) De ingang is langs buiten. Geloof me, je kan het echt niet missen!

Binnen werden we vriendelijk ontvangen.  We kregen daar al onmiddellijk onze eerste opdracht. De groep verdelen in twee teams. Red team VS Blue team. De vrouwen tegen de mannen dus. 😂

Eerst kregen we de nodige instructies en spelregels. Probeer zoveel mogelijk leden van het andere team te raken, raak je leden van je eigen team ben je punten kwijt, loop niet tegen obstakels… Best wel spannend allemaal. Er was natuurlijk ook even tijd voor het nemen van ‘stoere’ en ‘coole’ foto’s. 😂

CF3F5CD6-497C-40ED-A4B2-C5F07EE40FDD.jpeg

Na de nodige uitleg en de fotoshoot kon het spel van start gaan. Je gaat samen door 1 deur naar binnen en je krijgt 30 seconden om je te verspreiden. Dan is het ACTIE! 12 minuten lang proberen van zoveel mogelijk ‘vijanden’ te raken zonder zelf geraakt te worden.

Na de eerste keer spelen waren we allemaal zo hard aan het zweten van de inspanningen! Niet normaal! Dit spel was echt intensief! Maar wel ongelofelijk fijn! We namen even een pauze met een drankje en besloten dan om nog een rondje te spelen. Dit spelletje was dan wel te betalen. Maar een spel kost 10 euro per persoon. Dus waarom ook niet?

De tweede keer verliep wel beter dan de eerste keer! Je kent het terrein en je weet beter hoe je met je wapen moet omgaan. Toch waren twee spelletjes voldoende. Het is zeer intensief!

Na afloop krijg je dan een overzicht met jouw score, rangorde,… heel leuk als herrinnering.

EC76521E-1039-41C9-B8DA-22A225BE87CF.jpeg

Het was een geslaagde ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is! Als je dus ooit een avondje uit wilt plannen in Sint-Niklaas met de nodige actie, dan is dit ‘the place to be!’ Voor groot en klein.

Meer info:

https://galaxylasergames.be/

 

Stevniie.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s